ΥΦΑΣΜΑΤΑ


ΥΦΑΣΜΑΤΑ CALBARI


Κατεβάστε το φυλλάδιο σε μορφή pdf πατώντας εδώ.

Η εταιρία PROSENT Α.Ε. με έδρα την Αθήνα εξειδικεύεται στην κατασκευή τεχνολογικά προηγμένων υφασμάτων σκίασης και προστασίας. Για πάνω από τριάντα χρόνια η Ελληνική εταιρία μελετά, σχεδιάζει και παράγει τις σειρές εξειδικευμένων τεντόπανων CALBARI με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την συνεχή ανακάλυψη νέων τεχνολογιών που θα προσδώσουν στα υφάσματα της τα τεχνικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για βέλτιστη κάλυψη σε συνδυασμό με μακροχρόνια απόδοση.

Με την χρήση της πατενταρισμένης νέας τεχνολογία RESISTA όλα τα πανιά CALBARI παρουσιάζουν μέγιστη απόδοση σε προστασία από ηλιακή ακτινοβολία (99,7% προστασία από ακτίνες UVA-UVB UV CERTIFIED) και αδιαβροχοποίηση συνδυάζοντας την με πολύ υψηλούς δείκτες αντοχής σε σκίσιμο, αέρα, νερό και μύκητες, αυξάνοντας έτσι τον χρόνο ζωής των τεντόπανων.

Όλα τα πανιά της εταιρίας διαθέτουν Ευρωπαϊκή αναγνώριση ποιότητας ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001: 2008 και πιστοποίηση από το ΟΕΚΟ-ΤΕΧ «Οικολογική Μαργαρίτα» ως οικολογικά και πλήρως απαλλαγμένα από τοξικές ουσίες. Επιπλέον, όλα τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για τα σχέδια των πανιών είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Στοχεύοντας στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή και μελετώντας τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον Μεσογειακό χώρο τα τεντόπανα Calbari προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία υφασμάτων. Ελαφριά και βαρέως τύπου τεντόπανα (Coat2coat technology), εμπριμέ ή μονόχρωμα, ακρυλικά ή διπλής επικάλυψης σε διάφορα χρώματα και σχέδια για να διαλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές ανάγκες. Σε όλα τα πανιά Calbari παρέχεται από την εταιρία Εγγύηση 10 χρόνων.