Μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών ομπρελών για σκίαση εξωτερικών χώρων σε διάφορα μεγέθη για να διαλέξετε αυτό που αρμόζει για την ικανοποίηση των αναγκών σας. Ενισχυμένη βαρέως τύπου κατασκευή με υλικά που εγγυώνται την άρτια λειτουργία όλων των προϊόντων στην πάροδο του χρόνου. Διατίθενται τρία διαφορετικά είδη και σχήματα ομπρελών: Κλασσική ομπρελα, Τηλεσκοπική ομπρελα και Κρεμαστή ομπρέλα σε τετράγωνο, οχτάγωνο και παραλληλόγραμμο σχήμα. Κάθε τύπος εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες εγκατάστασης προσφέροντας πάντα ανθεκτικούς σκελετούς κατασκευής και χρήση εξειδικευμένων ακρυλικών ή πολυεστερικών τεντόπανων που διασφαλίζουν υψηλή προστασία από ακτινοβολία UV, νερό και αέρα με τα χρώματα τους να παραμένουν ανεξίτηλα στα χρόνια χρήσης.

Τα δομικά στοιχεία κάθε ομπρέλας είναι ο σκελετός, ο μηχανισμός λειτουργίας, το ύφασμα και η βάση στήριξης. Το βάρος και το μέγεθος του κάθε προϊόντος εξαρτάται από την επιφάνεια που πρόκειται να καλύψει ενώ ο μηχανισμός ανοιγοκλεισίματος είναι σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει ομαλή και εύκολη στην χρήση λειτουργία της ομπρέλας. Οι βάσεις μπορεί να είναι μεταφερόμενες διαφόρων κιλών ή γαλβανισμένες φλάντζες (είτε πακτωμένες βάσεις) για μόνιμο βίδωμα στο έδαφος.

ΚΛΑΣΣΙΚΗ

Ενισχυμένη κατασκευή από σκελετό κράματος αλουμινίου, ΙΝΟΧ εξαρτήματα και PVC πλαστικά ανταλλακτικά στα σημεία σύνδεσης. Η διατομή των 6-8 ακτινών της ομπρέλας είναι μεγέθους 30mm x 15mm με ενισχύσεις σε «Η» σχήμα διατομής 40mm x 15mm για εγγυημένη ανθεκτικότητα στους δυνατούς ανέμους.

Διατίθεται σε διαφορετικά ύψη και ανοίγματα για να επιλέξετε το καταλληλότερο για τις ανάγκες σας. Υπογραμμίζουμε επίσης ότι υπάρχει η δυνατότητα ένωσης δύο ή παραπάνω γειτονικών ομπρελών με την κατασκευή υδρορροής από το ίδιο ύφασμα που έχουν επενδυθεί οι σκελετοί τους.

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΗ

Βαρέως τύπου κατασκευή από σκελετό κράματος αλουμινίου, ΙΝΟΧ εξαρτήματα και PVC πλαστικά ανταλλακτικά στα σημεία σύνδεσης. Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων διαθέτει διπλό σύστημα κόντρας με δύο σειρές κόντρες σε διαφορετικά ύψη του κορμού της ομπρέλας. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η απόλυτη σταθερότητα της ακόμα και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες ισχυρών ανέμων. Ο συνολικός αριθμός των ακτινών είναι 8 και επιπλέον έχει αεραγωγό με αλουμίνιο ή χωρίς. Διατίθεται σε διαφορετικά ύψη και ανοίγματα για να επιλέξετε το καταλληλότερο για τις ανάγκες σας.

Ένα βασικό προτέρημα της συγκεκριμένης κατασκευής πέρα από την αντοχή της είναι ο ειδικός μηχανισμός ανύψωσης κατά το κλείσιμο της ώστε να μην παρεμποδίζει τα έπιπλα που έχουν τοποθετηθεί κάτω από αυτήν. Υπογραμμίζουμε επίσης ότι υπάρχει η δυνατότητα ένωσης δύο ή παραπάνω γειτονικών ομπρελών με την κατασκευή υδρορροής από το ίδιο ύφασμα που έχουν επενδυθεί οι σκελετοί των κατασκευών.

ΚΡΕΜΑΣΤΗ

Ενισχυμένη κατασκευή από σκελετό κράματος αλουμινίου, ΙΝΟΧ εξαρτήματα και PVC πλαστικά ανταλλακτικά στα σημεία σύνδεσης. Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων εξυπηρετεί την σκίαση χώρων με σύστημα ομπρέλας όταν δεν υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθεί η βασική κολώνα στήριξης στο κέντρο της κατασκευής. Με το καπέλο της ομπρέλας να κρέμεται από την κολώνα που τοποθετείτε στο πλάι της κατασκευής η συγκεκριμένη επιλογή μας δίνει την ευελιξία να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τον χώρο που βρίσκεται κάτω από αυτήν χωρίς κανένα εμπόδιο. Όταν κλείσουμε την ομπρέλα αυτή μαζεύει εργονομικά προς την κολόνα χωρίς να ενοχλεί τα έπιπλα που βρίσκονται στον χώρο.

Η διατομή των ακτινών της ομπρέλας είναι μεγέθους 30mm x 15mm με ενισχύσεις σε «Η» σχήμα διατομής 40mm x 15mm για εγγυημένη ανθεκτικότητα στους δυνατούς ανέμους. Διατίθεται σε διαφορετικά ύψη και ανοίγματα για να επιλέξετε το καταλληλότερο για τις ανάγκες σας. Υπογραμμίζουμε επίσης ότι υπάρχει η δυνατότητα ένωσης δύο ή παραπάνω γειτονικών ομπρελών με την κατασκευή υδρορροής από το ίδιο ύφασμα που έχουν επενδυθεί οι σκελετοί τους.