ΥΦΑΣΜΑΤΑ


ΥΦΑΣΜΑΤΑ TEN CATE


Κατεβάστε το φυλλάδιο σε μορφή pdf πατώντας εδώ.

Η NYFAN εδώ και 30 χρόνια διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με την εταιρία TEN CATE, η οποία παράγει, εξολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της στην Ολλανδία, τα φημισμένα τεντόπανα TEN CATE. Προϊόντα που διακρίνονται για την αξεπέραστη ποιότητα, την μεγάλη αντοχή και την απόλυτη εφαρμογή τους χάρη στην προηγμένη κατασκευαστική τεχνολογία που διαθέτουν.

Από το συνθετικό γρασίδι στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου, μέχρι τις στολές των αστροναυτών της NASA, παντού υπάρχει η υπογραφή TEN CATE. Ένα μεγάλο όνομα που επενδύει συνεχώς σε έρευνες με στόχο την εύρεση προηγμένων υλικών και τεχνικών, οι οποίες αναβαθμίζουν όλο και περισσότερο την ήδη υψηλή ποιότητα και χρηστικότητα όλων των προϊόντων που… κάνουν την διαφορά.

Η επεξεργασία τεντόπανου για την TEN CATE είναι μια πολύ σοβαρή επιστημονικά ελεγμένη παραγωγική διαδικασία, που διαρκεί τρεις εβδομάδες στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της TEN CATE στην Ολλανδία και πετυχαίνει τα εξής αποτελέσματα:
• Είναι 100% αδιάβροχο. Δεν το διαπερνά σταγόνα βροχής, ακόμα και μετά από πολυετή χρήση.
• Παρέχειαπόλυτη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία UV του ήλιου.
• Έχει ζωντανά χρώματα με υλικά βαφής μη τοξικά, φιλικά στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Το καλύτερο απ' όλα όμως, είναι ότι η εμφάνιση της τέντας είναι άριστη ακόμη και μετά από πολυετή χρήση, γιατί δεν κρατάει σκόνη, δεν ξεχειλώνει και τα χρώματα παραμένουν ζωηρά.

Τα Ολλανδικά τεντόπανα NYFAN TEN CATE επίσης παρέχουν:
Πιστοποίηση προέλευσης παραγωγής από το εργοστάσιο TEN CATE TECHNICAL FABRICS στην Ολλανδία.
Πραγματική 10ετή εγγύηση των τεντόπανων για προστασία από το σκίσιμο αλλά και την ικανοποιητική εμφάνιση τους.
• Εξασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων προιόντων και υπηρεσιών προς τον πελάτη με πιστοποιημένη έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ολλανδική Κυβέρνηση, διασφάλισης της υψηλής ποιότητάς τους καθώς και πιστοποιητικά παραγωγής ποιοτικών, περιβαλλοντικών standards και κοινωνικής ευθύνης όπως: ISO 9001, ISO 14001 ΚΑΙ CSR.