ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙSOMFY
ΜΟΤΕΡ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ SOMFY

Η ιστορική Γαλλική εταιρία Somfy, παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς στον χώρο της αυτοματοποίησης συστημάτων σκίασης, πορτών και παραθύρων οικιών αλλά και βιομηχανικών χώρων, παράγει τα πιο ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα μοτέρ και μηχανισμών κίνησης. Από το 1969 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα η εταιρία Somfy ξεκινώντας από μια μικρή αλλά στρατηγικά σημαντική για την βιομηχανική εκμετάλλευση χάλυβα και σιδήρου πόλη της Γαλλίας έφτασε να απαριθμεί εγκαταστάσεις σε 60 διαφορετικές χώρες πραγματοποιώντας πωλήσεις μοτέρ κίνησης ανώτερες των 100.000.000 μονάδων παγκοσμίως.

Όλα τα προϊόντα μοτέρ και αυτοματοποίησης της Somfy για τον κλάδο της σκίασης και προστασίας εξωτερικών και εσωτερικών χώρων έχουν καθιερωθεί στις αγορές λόγω της εγγυημένης αντοχής και άρτιας λειτουργικότητας που επιδεικνύουν. Η απόδοση και η ποιότητα κατασκευής κάθε προϊόντος διασφαλίζεται μέσω των συνεχόμενων ελέγχων που πραγματοποιούν οι τεχνικοί της εταιρίας σε περιβάλλον δύσκολων συνθηκών λειτουργίας.

Διατίθεται μεγάλη ποικιλία μοτέρ αυτοματοποιημένης κίνησης των τεντών σας, σε διαφορετικά μεγέθη είδη και δυνάμεις έλξης, για να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη. Χωνευτά σωλήνας, εξωτερικά-βιομηχανικά των 50Nm, 80Nm ή 100Nm με σύστημα ασύρματης τεχνολογίας RTS είναι μόνο λίγες από τις επιλογές σας.

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα αυτόματης κίνησης της τέντας όταν δεχτεί εντολή από κάποιον ειδικό αισθητήρα ανίχνευσης αέρα, ήλιου που τοποθετείται (ανεμούρια και αισθητήρες ήλιου SOMFY) για να ανοίγουν οι τέντες σας αυτόματα με το πρώτο φως του ήλιου και να κλείνουν προστατεύοντας το σύστημα σας όταν οι συνθήκες ανέμου γίνονται επικίνδυνες.