ΥΦΑΣΜΑΤΑ


ΥΦΑΣΜΑΤΑ PROTECTION


Κατεβάστε το φυλλάδιο σε μορφή pdf πατώντας εδώ.

Η πρωτοπόρος Ελληνική Εταιρία Protection (έτος ίδρυσης 1960) αποτελεί μία από τις διαχρονικές αξίες στην παραγωγή τεχνικών υφασμάτων σκίασης στον Ελληνικό καθώς και τον Ευρωπαϊκό χώρο. Η εταιρία Protection δημιουργεί σύγχρονα υφάσματα σκίασης, υψηλών σχεδιαστικών προδιαγραφών που φέρνουν νέες τάσεις και αναδεικνύουν την υπεροχή της στην ποιότητα κατασκευής και στο design. Ενώ για πρώτη φορά παρουσιάζει στο κοινό της την σειρά προϊόντων SLINE BLOCK. Μια σειρά καινοτόμων τεχνικών εμπριμέ υφασμάτων μέγιστης αδιαφάνειας (BlockOUT) που με το ελαφρύ τους βάρος και την ειδική πατενταρισμένη πυκνή ύφανση τους προσφέρουν τέλεια αδιαβροχία και ύψιστη προστασία από ηλιακή ακτινοβολία και θερμότητα (μετάδοση μικρότερη του 1%).

Όλα τα τεντόπανα είναι :
• Aυτοκαθαριζόμενα χάρη στην καινοτόμο επιστήμη της νανοτεχνολογίας, που εμποδίζει την προσχώρηση των ρύπων στο ύφασμα και απλοποιεί την απομάκρυνση τους με απλή επαφή με νερό ή βροχή.
• 100% αδιάβροχα και προστατεύουν απόλυτα από την ηλιακή ακτινοβολία UV.
• Yφαίνονται με ΝΕΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ακατέργαστο νήμα, πιστοποιημένο με την οικολογική μαργαρίτα έχοντας την τεχνογνωσία 5 δεκαετιών στην ύφανση τεχνικών υφασμάτων στην ανανεωμένη τεχνολογικά μονάδα της εταιρείας

Η εταιρεία PROTECTION, ως επιβράβευση των πολυετών και αδιάκοπων προσπαθειών της για την παροχή προϊόντων υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, έχει λάβει πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001: 2008, από τον οργανισμό πιστοποίησης LLOYDS REGISTER QUALITY ASSURANCE LTD. ΑΓΓΛΙΑΣ.

Όλα τα τεντόπανα της εταιρίας συνοδεύονται με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εγγύηση ΔΕΚΑ ετών για το σκίσιμο, την αδιαβροχία και την καλή εμφάνισή τους. Η Ελλάδα έχει το δικό της πανί.