ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ - ΣΤΟΡΙΑ


Αποκτείστε τις συνθήκες σκίασης που επιθυμείτε μέσα στον χώρο σας τοποθετώντας προϊόντα από τις σειρές συστημάτων εσωτερικής σκίασης της SOLTEX interior. Μεγάλη ποικιλία από Ρολοκουρτίνες και Ξύλινα ή Μεταλλικά Στόρια για να διαλέξετε εκείνα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ - ΣΤΟΡΙΑ

Ρολοκουρτίνες με ειδικό compact μηχανισμό κίνησης (χειροκίνητο ή αυτοματοποιημένο) σε διάφορα μεγέθη με δυνατότητα εισαγωγής μονόχρωμου, εμπριμέ βραδύκαυστου ή διάτρητου υφάσματος πλήρους ή μερικής συσκότισης (Blackout ή Dimout). Ο άξονας, ο μηχανισμός και το αντίβαρο των ρολοκουρτινών έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν διακριτικά το σκοπό τους με εύκολο και γρήγορο χειρισμό συμβάλλοντας ταυτόχρονα στον περαιτέρω καλλωπισμό του χώρου αφού με την κατάλληλη επιλογή υφάσματος θα στολίσει το σημείο το οποίο θέλετε να καλύψετε.

Τα Στόρια από μέταλλο ή ξύλο αποτελούν μία ακόμη κομψή και πρακτική λύση για εσωτερική σκίαση χώρων. Σε ποικίλα χρώματα και σχέδια με οριζόντιες περσίδες φάρδους 16-25mm οι μεταλλικές και 25mm για τις ξύλινες.

Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε στόρια με διάτρητα φύλλα αλουμινίου που αφήνουν μια μικρή ποσότητα φωτός να τα διαπερνά διαχέοντας ένα απαλό φως στον χώρο. Ενώ εάν επιθυμείτε κάτι πιο φυσικό και ζεστό που να σας προστατεύει από τον ήλιο προσθέτοντας ένα κλασσικό στυλ στην οικεία ή τον επαγγελματικό σας χώρο τότε οι ξύλινες περσίδες είναι μια εγγυημένη επιλογή.