ΚΑΣΕΤΑ DREAMBOX

Η κασέτα Dreambox αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν εξωτερικής σκίασης που καταφέρνει να συνδυάσει λειτουργικότητα, ανθεκτικότητα, κομψότητα και εργονομία. Ο απαράμιλλης αισθητικής σχεδιασμός και συγχρόνως η υψηλή ποιότητα κατασκευής της κασέτας DREAMBOX την καθιστούν ένα από τα πιο όμορφα και αξιόπιστα συστήματα σκίασης της αγοράς, με πολλαπλές εφαρμογές σε μπαλκόνια, προσόψεις, βιτρίνες, αυλές και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο επιθυμείτε αφού μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε τοίχο όσο και σε μαρκίζα.

Με το πάτημα ενός κουμπιού το σύστημα ανοίγει με την δυνατότητα να το σταματήσουμε σε όποιο σημείο θέλουμε διατηρώντας το πανί τεντωμένο. Αντίστοιχα κατά το πλήρες κλείσιμο του συστήματος το πανί με τους βραχίονες μαζεύει και διπλώνει μέσα στο κουτί με το «αντίβαρο» προφίλ αλουμινίου να σφραγίζει σαν καπάκι αεροστεγώς την κατασκευή. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε μοντέρνα εμφάνιση με ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα σκίασης και προστασία του πανιού και των βραχιόνων του συστήματος όταν βρίσκονται κλεισμένα μέσα στο κουτί αυξάνοντας την διάρκεια ζωής τους. Όλα τα χυτά εξαρτήματα του συστήματος είναι κατασκευασμένα από ειδικό κράμα Αλουμινίου βάσει αυστηρών προδιαγραφών ενώ, τα εξαρτήματα Διέλασης Αλουμινίου είναι πιστοποιημένα με ISO9001.

Η μέγιστη διάσταση που μπορεί να καλύψει είναι 7,00m x 3,50m.
Για την Κασέτα DREAMBOX συνιστούνται ακριλικά πανιά της εταιρίας Sattler (για βέλτιστη εφαρμογή) ενώ για την αυτοματοποίηση, μοτέρ κίνησης της Γαλλικής εταιρίας Somfy.


Κασέτα Dreambox

ΚΑΣΕΤΑ 525

Η Κασετίνα 525 είναι ένα σύγχρονο σύστημα σκίασης κομψό και εργονομικό που μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε τοίχο όσο και σε μαρκίζα. Συνδυάζει μοντέρνα εμφάνιση με χρησιμότητα αφού ουσιαστικά αποτελεί ένα σύστημα τέντας με βραχίονες μόνο που ο άξονας, το πανί οι βραχίονες καθώς και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά της είναι όλα πακεταρισμένα μέσα σε ένα αλουμινένιο διακριτικό και ανθεκτικό κουτί αλουμινίου. Με το πάτημα ενός κουμπιού το σύστημα ανοίγει με την δυνατότητα να το σταματήσουμε σε όποιο σημείο θέλουμε διατηρώντας το πανί τεντωμένο. Αντίστοιχα κατά το πλήρες κλείσιμο του συστήματος το πανί με τους βραχίονες μαζεύει και διπλώνει μέσα στο κουτί με το «αντίβαρο» προφίλ αλουμινίου να σφραγίζει σαν καπάκι αεροστεγώς την κατασκευή.


Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε μοντέρνα εμφάνιση με ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα σκίασης και περεταίρω προστασία του πανιού και των βραχιόνων του συστήματος όταν βρίσκονται κλεισμένα μέσα στο κουτί προσφέροντας την μεγαλύτερη απόδοση τους στον χρόνο.

Η μέγιστη διάσταση που μπορεί να καλύψει είναι 5,00m x 2,75m. Για την Κασέτα 525 χρησιμοποιούνται πανιά των εταιριών Sattler, Dickson ή Das ενώ για την αυτοματοποίηση της μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μοτέρ κίνησης της εταιρίας Somfy ή της εταιρίας V2LID.ΚΑΣΕΤΑ PRESTIGE

Η Κασετίνα PRESTIGE είναι ένα ενισχυμένο σύστημα σκίασης κομψό και εργονομικό που μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε τοίχο όσο και σε μαρκίζα. Συνδυάζει μοντέρνα εμφάνιση με χρησιμότητα αφού ουσιαστικά αποτελεί ένα σύστημα τέντας με βραχίονες μόνο που ο άξονας, το πανί οι βραχίονες (ακόμα και 4 στον αριθμό) καθώς και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά της είναι όλα πακεταρισμένα μέσα σε ένα αλουμινένιο διακριτικό και ανθεκτικό κουτί αλουμινίου. Με το πάτημα ενός κουμπιού το σύστημα ανοίγει με την δυνατότητα να το σταματήσουμε σε όποιο σημείο θέλουμε διατηρώντας το πανί τεντωμένο. Αντίστοιχα κατά το πλήρες κλείσιμο του συστήματος το πανί με τους βραχίονες μαζεύει και διπλώνει μέσα στο κουτί με το «αντίβαρο» προφίλ αλουμινίου να σφραγίζει σαν καπάκι αεροστεγώς την κατασκευή.


Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε μοντέρνα εμφάνιση με ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα σκίασης και περεταίρω προστασία του πανιού και των βραχιόνων του συστήματος όταν βρίσκονται κλεισμένα μέσα στο κουτί προσφέροντας την μεγαλύτερη απόδοση τους στον χρόνο.

Η μέγιστη διάσταση που μπορεί να καλύψει είναι 7,00m x 3,00m. Για την Κασέτα PRESTIGE χρησιμοποιούνται πανιά των εταιριών Sattler, Dickson (κατά προτίμηση ακρυλικό) ενώ για την αυτοματοποίηση της μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μοτέρ κίνησης της εταιρίας Somfy ή της εταιρίας V2LID.